Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Beaphar voedingsset zuigflesje + knaagdier-& Konijnenmelk 200 gram. Beaphar voedingsset zuigflesje + knaagdier-& Konijnenmelk 200 gram. Beaphar voedingsset zuigflesje + knaagdier-& Konijnenmelk 200 gram. Beaphar voedingsset zuigflesje + knaagdier-& Konijnenmelk 200 gram.

Beaphar voedingsset zuigflesje + knaagdier-& Konijnenmelk 200 gram.

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Beaphar| Barcode: 8718627552186

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Volledige melkvervanger voor (moederloze) jonge (dwerg)konijnen, cavia’s, chinchilla’s, degoes, fretten, egels, etc. Ook geschikt als aanvulling op moedermelk. Als jonge knagers moederloos worden of bij onvoldoende melkgift, is (bij)voeren noodzakelijk. Beaphar Knaagdier- en Konijnenmelk is geschikt voor handmatig voeden en bevat hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Voorziet in de voedingsbehoefte vanaf de eerste dagen
tot de overgang naar vast voedsel.
Volledige melkvervanger
Ook geschikt als aanvulling op moedermelk

Voeg Beaphar Knaagdier- en Konijnenmelk met behulp van het maatschepje toe aan water van 50-60 °C, (bijvoorbeeld in een fles). Mix of schud het mengsel, totdat het poeder volledig is opgelost en laat de melk afkoelen naar handwarmte (35-38°C). Na bereiding kan de melk in de koelkast maximaal 24 uur bewaard worden. Voor gebruik de afgekoelde melk goed schudden en opwarmen naar 35-38°C.

Set met drinkflesje, speentjes en schoonmaakborstels voor pups en kittens en andere opgroeiende huisdieren.
De Beaphar Set is uitstekend geschikt voor het grootbrengen van pasgeboren en opgroeiende huisdieren. Ook kan het als hulpmiddel dienen bij de voedselopname van zieke en herstellende dieren. De set bestaat uit een drinkflesje, een aantal speentjes en een schoonmaakborsteltje. Beaphar heeft verschillende moedermelkvervangers zoals Lactol PuppyMilk, KittyMilk en Knaagdier- en konijnenmelk.
Complete voedingsset
Top van de speen met een naald openprikken of een klein puntje van het topje afsnijden. Pas op: een te grote opening kan verslikken veroorzaken. Na elk gebruik fles en speen goed reinigen. Als u een afwasmiddel gebruikt, goed naspoelen

Eigenschappen

Product gewicht 0,2 kg
Inhoud 0,2 liter
Verpakkingsinhoud 200 gram voedingsmelk
Substantie Poeder
Voedingswaarde melk poeder
Soort diervoeder Aanvullend diervoeder
Type dier Knaagdier
Product lengte 12 cm
Product breedte 10 cm
Product hoogte 7 cm
Kleur crème
Type knaagdier Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews