Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Nagelschaar huisdieren – nagelknipper voor hond kat konijn cavia – nageltang rvs en zwartNagelschaar huisdieren – nagelknipper voor hond kat konijn cavia – nageltang rvs en zwart Nagelschaar huisdieren – nagelknipper voor hond kat konijn cavia – nageltang rvs en zwartNagelschaar huisdieren – nagelknipper voor hond kat konijn cavia – nageltang rvs en zwart

Nagelschaar huisdieren – nagelknipper voor hond kat konijn cavia – nageltang rvs en zwartNagelschaar huisdieren – nagelknipper voor hond kat konijn cavia – nageltang rvs en zwart

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Emmy's Store| Barcode: 7106623367940

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Emmy's S
Emmy's Store
Uiterlijk 27 mei in huis € 9.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Deze nagelknipper is een handige schaar voor de nagelverzorging van jouw huisdier. Deze nagelschaar is voorzien van een veiligheidssluiting en ligt makkelijk in de hand. Geschikt voor onder andere hond, kat, konijn, cavia en vogel.

Het is belangrijk om af en toe de nagels te checken van jouw konijn, knaagdier, hond, kat of vogel. Nagels groeien en slijten door omstandigheden niet altijd voldoende af, doordat dieren minder vaak over verschillende ondergronden lopen. Te lange nagels kunnen erg vervelend zijn en jouw dier kan er afwijkend van gaan lopen. Daarnaast kunnen de nagels naar binnen groeien en wondjes veroorzaken. Bij katten kunnen te lange nagels ervoor zorgen dat ze overal in blijven hangen. Te lange nagels kunnen ook afbreken en scheuren, bijvoorbeeld tijdens het spelen. Als de nagels wel goed afslijten, is het belangrijk om de wolfklauwtjes regelmatig te checken om ingroeien te voorkomen.

Tip Katten
Katten hebben aan elke pootje 5 nagels waarvan eentje als duimnagel. Katten verzorgen hun nagels tijdens de poetsbeurten. Ze halen het buitenste laagje weg en krijgen zo weer een nieuwe scherpe nagel. Daarnaast onderhouden ze hun nagels door te krabben aan ruwe oppervlakken, zoals aan krabpalen. In een aantal gevallen is het verstandig om de nagels extra te controleren:
•Oudere katten: besteden soms minder aandacht aan de verzorging van de nagels. Ze worden minder actief waardoor de nagels makkelijker te lang groeien.
•Katten die niet buiten komen: nagels slijten minder snel
•Katten die te dik zijn: katten met overgewicht bewegen vaak minder, waardoor de nagels niet goed slijten

Met 1 hand hou je de poot vast en de teen stabiel door het teentje vast te houden tussen duim en wijsvinger en met de andere hand te knippen. Door een lichte druk uit te oefenen op het teentje, komt de nagel tevoorschijn. Belangrijk is dat je niet te ver knipt en zo het leven raakt. Bij lichte nagels is het leven goed te zien als roze door de nagel heen, hier blijf je een kleine afstand vandaan als je knipt. Bij zwarte nagels is het veel lastiger. Je kunt dan beter voorzichtig kleine stukjes eraf knippen. Als er een ovale, donkere kleur in de nagel verschijnt, kom je in de buurt bij het levende deel. Als je erg twijfelt is het verstandig om even langs de dierenarts te gaan of alleen de puntjes eraf te knippen.

Kenmerken nagelschaar:
Afmeting: 12.5cm lang
Kleur: Zwart
Materiaal: roest vrij staal (rvs) en kunststof en handvat
Gewicht: 40 gram
Aantal: 1

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 1x producten
Kleur Zwart | RVS
Materiaal Roestvrij staal | Kunststof
Product gewicht 40 gram
Type dier Kat
Product lengte 30 cm
Product hoogte 3 cm
Product breedte 22 cm
Type knaagdier Konijn , Cavia , Hamster , Geen knaagdier
Verpakkingsinhoud 1 nagelknipper dier

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews